Nevina 21 Beograd

Please complete the required fields.
Ime: Nevina

Godine: 21 godina

O sebi: Radim u jednom klubu u Beogradu kao fitnes instruktorka za žene i devojke, posao kao posao nije mi toliko zanimljiv ali šta ćeš mora da se radi :).Dobra stvar je da svaki dan imam časove i na taj način održavam moje telo u najboljoj kondiciji.Volim da se družim i upoznajem nove ljude, otvorena sam i brzo sklapam nova prijateljstva.

Tražim: Sa momcima se toliko ne upoznajem jer na poslu sam stalno u ženskom društvu i dosta sam upoznala novih prijateljica na poslu.Volela bih da mi se javi neki sladak dečko koji bi me mazio i pazio jer ja sam devojka koja voli kada joj neko obraća dosta pažnje.U seksu nemam nikakvo iskustvo, nevina sam i ukoliko mi se svidiš možda bih baš sa tobom provela svoj prvo iskustvo u seksu.Za početak može i razmena porukica preko telefona a ko zna možda mi se svidiš pa se i smuvamo.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Pošalji PR NEVINA TEKST PORUKE na broj 6292

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a – A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP PR i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050