Kikica 24 Kragujevac

Please complete the required fields.
Ime: Kikica

Godine: 24 godine

O sebi: Lepa, mlada u dobroj sam formi, volim da se lepo provodim, volim noćne izlaske i ono što se desi spontano nakon toga.Seks je meni jedna stvar koju obožavam da radim, najviše volim neobavezan seks sa nepoznatim na jednu noć, nisam osoba koja se vezuje.

Tražim: Pošto mi je dosadilo da da me muvaju tipovi koje poznajem i hoće da me žene, odlučila sam na ovaj način naći nekoga sa kim bih se provela a da ne traže od mene da se odmah udajem za njega.Volim seks, nisam stidljiva i u krevetu ja preuzimam glavnu ulogu.Dosta sam iskusna za svoje godine i mogla bi biti i učiteljica seksa nekom mlađem tipu koji bi da po prvi put proba dobar seks.Ako postoji neko ko razmišlja na sličan ili isti način kao ja neka mi se javi.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Pošalji PR KIKICA TEKST PORUKE na broj 6292

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a – A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP PR i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050